Welke leveringswijzen kan ik voorstellen?

U kunt uw producten met een standaardafmeting (>30 kg) op de volgende manieren laten leveren:

– Normaal: levering van het pakket op het huisadres van de klant zonder volgnummer.
– Met volgnummer: levering van het pakket op het huisadres van de klant met de mogelijkheid om de status en locatie te volgen. De velden Volgnummer en Vervoerder moeten verplicht worden ingevuld.
– Aangetekend: levering van het pakket op het huisadres van de klant met de mogelijkheid om de status en locatie te volgen. Het pakket wordt bij ondertekening overhandigd. De velden Volgnummer en Vervoerder moeten verplicht worden ingevuld. Wij raden u aan dit type pakket te verzekeren.
– Express: levering van het pakket binnen 24-48 uur op het huisadres van de klant met de mogelijkheid om de status en locatie te volgen. De velden Volgnummer en Vervoerder moeten verplicht worden ingevuld.

Voor grote producten zijn er 4 leveringsmogelijkheden (onderling te combineren):

Met of zonder afspraak.
– Met of zonder installatie.
– Levering bij u thuis in het vertrek van uw keuze of bij de voordeur.
– Met of zonder terugname.

Ben ik verplicht een volgnummer voor mijn bestelling door…

Het volgnummer is een gegeven dat u verplicht aan uw klanten moet doorgegeven voor elke bestelling die wordt opgevolgd of aangetekend wordt verzonden. 
Bij de aanvaarding van de bestelling vult u de velden Vervoerder en Volgnummer in. U kunt te allen tijde de volgcode van de bestelling naar de klant sturen via onze berichtendienst.